top of page
Etsi
  • bellagodivas2

Joulunaika

Tämän vuoden näyttelyt ja muutkin koiraharrastukseen liittyvät jutut on saatu pulkkaan ja on aika rauhoittua pikku hiljaa joulun tuloon. Lapset jäivät tänään joululomalle ja muutaman päivän loman saavat perheen aikuisetkin. Koiratkin nauttivat, kun koko perhe on kotona. On aikaa ulkoilla metsissäkin valoisaan aikaan. Vielä kun saisimme pysyvät lumet! Välillä on ollut jo niin kauniin talvista ja kohta taas sataa vettä ja on pimeää...


Haluan vielä kiittää lämpimästi kaikkia kasvattieni omistajia kuluneesta vuodesta. Olette pitäneet hyvää huolta BG-koirista, olen siitä erittäin onnellinen. Nauttikaa tekin nyt rennosta joulusta!


Kiitos myös rakkaat ystäväni. Soile, Tina, Virpi ja Salla, teidän kanssa on taas jaettu niin ilot kuin murheetkin tämän vuoden aikana. Teihin voin luottaa joka asiassa. Kiitos, että olette olemassa! Ja ohi japsiporukan, kiitos Katriinalle sinne Mänttään! Samat sanat sinulle kuin noille japsinaisillekin. Ja olethan sinäkin alkanut pörhöjä tunnistamaan toisistaan. ;) On mulla IHAN PARHAAT ihmiset ympärilläni! Ja uusiin mukaviin ihmisiin olen saanut tänä vuonna myös tutustua. On ollut kivaa viettää aikaa näyttelykehillä ja muissa koiratapahtumissa. Paljon on mukavaa muisteltavaa tältä vuodelta.

Nyt tosiaan huilataan ja jossain vaiheessa ensivuotta alkaa vauhti taas kiihtyä. Pentuja on suunnittelilla useampia, niin japseja kuin parsoneitakin. Niistä lisää sitä mukaa kun suunnitelmat toteutuvat.BG I-pentue joulutunnelmissa (Kuva: Tiina Raatikainen)

Oikein ihanaa joulua kaikille tasapuolisesti!
0 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page