top of page
Etsi
  • bellagodivas2

Vuoden Japsi 2014 -kilpailu

Suomen Japaninpystykorvayhdistys ry palkitsi 7.3.2015 vuosikokouksessaan Vuoden Japsi 2014 -kilpailuissa menestyneitä koiria. Meidän koirilla meni viime vuosi aivan mahtavasti!Vuoden Japsi 2014 Saarnion Pakuriya "Gizmo" & Vuoden Japsi VSP 2014 Saarnion Pikatto "Chisu". (Kuva: Tina Ehnström-Backas)


Rakas, vauhdikas, ilopillerimme Chisu voitti narttujen kilpailun! Vaikka se oli sivussa näyttelyistä syyskuusta koko loppu vuoden mammaloman takia. Ja koko kesän turkiton. Chisun vuosi oli kyllä hieno... tulokset kertokoon puolestaan. :)BG Habetrot "Miina"


Mummun Miina, oma pieni suojelusenkelimme, nousi upeasti valionarttujen seassa narttujen kolmanneksi. Ensimmäisenä näyttelyvuotenaan se napsi hienoja voittoja ja sijoituksia isoissa näyttelyissä, mm. erikoisnäyttelyn ja Jyväskylä KV:n ROP. Meidän rakas Miina, jonka päätehtävä oli ja on edelleen kuntouttaa mummu liikenneonnettomuuden jälkeen kuntoon. Mutta mikäs sitä on kehiin viedessä, kun neiti on niin tasapainoinen ja sieväkin.Vuoden Japsi Veteraani 2014 BG Deidamia "Kerttu"


Pirteä ja energinen kohta 11-vuotias veteraanimme Kerttu nappasi toistamiseen Vuoden japsiveteraani -kilpailun voiton! Lisäksi se oli kaikkien narttujen 9. sijalla nuorison joukossa. Kertun piti jäädä jo eläkkeelle, mutta en malttanut jättää sitä kotiin, kun se on edelleen niin hyvässä kunnossa ja nauttii esiintymisestä. Katsotaan miten sen asian käy tänä vuonna. :)


Chisun veli Gizmo (Saarnion Pakurya) nappasi yhden pisteen erolla siskoonsa Vuoden Japsi 2014 -tittelin! Aivan huikea sisaruspari nämä kaksi! Eikä turhaan heidän äitiään Melliä (Snowtime's Shinju) valittu toistamiseen Vuoden Jalostusnartuksi. Melli on periyttänyt niin hyvää luonnetta pennuilleen ja tietysti kauneutta. Mutta loppuviimein kunnia tämän sisarusparin menestyksestä kuuluu heidän kasvattajalleen Aarnion Soilelle. Soile on rakas ystäväni, joka ei vain kasvata upeita koiria, vaan välittää aidosti jokaisesta kasvatistaan oli niillä titteleitä tai ei. Sen lisäksi Soile kaitsee suurta Saarnion perhettä, johon me jokainen kasvatin omistaja perheinemme kuulumme. Rakkaat kiitokset Soile Chisusta, ystävyydestä, neuvoista, tuesta, kannustuksesta, rehellisistä mielipiteistä ja avoimuudesta. Olet kaiken arvostuksen ja kunnian ansainnut!


Täältä löydät kaikki Vuoden Japsi -näyttelykilpailujen tulokset. 

3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page