top of page
Etsi
  • bellagodivas2

Viime viikonloppuna kisasimme Joensuussa.

Päivitetty: 11. maalisk. 2019


Olimme isä-tytär reissussa viikko sitten Joensuun KV ja NORD -näyttelyissä. Alunperin reissun piti olla ihan erilainen ja mukana sekä parsoneita että japseja. Lopulta juoksut ja ystäväni sairastuminen muuttivat kokoonpanoa niin, että mukaamme lähtivät vain japsit Wanda (BG Lavinia) ja Osma (BG Isidorus).


Lauantaina aikataulut menivät päällekäin, kun rotukehä ja JH-kehä pyörivät samaan aikaan. Kehät olivat onneksi ihan lähekkäin ja kaikki ehtivät hyvin kehään ajallaan. Siiri esitti Osman todella kauniisti, mutta se ei kovatasoisessa SM-osakilpailussa riittänyt jatkoon. Arvostelu oli täynnä erinomaista kommenttia. Rotukehässä Wanda nappasi haluamansa ensimmäisen cacibin ollen pn2 sekä tietysti sertin myös. Osma oli pu3 va-cacib.

Sunnuntaina oli NORD -päivä ja se oli Osman the päivä, koska nord sert vielä Suomesta puuttui. Wandalla se jo oli. Tuomari tykkäsi Osmasta ja se oli lopulta vsp ja sai sen nord sertin! Wanda jälleen pn2 kera sertin ja va-nord sertin.

Viikonloppu oli erilainen mitä oli alunperin ajatus, mutta silti oikein kiva ja koirat saivat mitä toivottiin. Kiitos siitä Siirille, isälleni sekä koirien lainasta Kristalle ja Katariinalle!

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page