top of page
Etsi
  • bellagodivas2

Olimme pitkästä aikaa näyttelyssä!Olimme sunnuntaina 5.5. Tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Olimme saaneet Tinan ja Tindran edellisenä iltana kylään ja lähdimme viettämään kivaa päivää yhdessä. Heti aamusta oli japsien rotukehä. Tina toi Osman (BG Isidorus) tullessaan ja kävin sen kanssa kehässä tuloksena hienosti pu2. Ei haitannut, vaikka Osma oli jo heittänyt turkkinsa kevyemmäksi. Ohi kiilasi vain ihana Gizmo, joka oli lopulta myös rop! Onnea Tina vielä kerran!


Rotukehältä kipaisimme nopeasti JH-kehälle, jossa Siiri ja Osma kilpailivat ensin piirinmestaruudesta ja sitten SM-osakilpailussa. Näiden kahden yhteistyö on niiiin ihanaa katseltavaa, että halkean ylpeydestä. Siiri on rauhallinen handleri ja lukee hyvin koiraa. Esittämisen perusasiat ovat hyvin hallussa ja kunnioitus koiraa kohtaan näkyy kaikessa. Luonnollista, eleetöntä ja kaunista katseltavaa. Osmakin jaksoi esiintyä täydellisesti, vaikka takana oli jo rotukehä.


Siiri sijoittui tosi hienosti viidenneksi PM -kisassa isojen tyttöjen viedessä kärkisijat.

SM-osakilpailu alkoi heti perään. Uudelleen riviin ja edelleen esittäminen oli levollista ja Osma pirteä. Siiri poimittiin 10. parhaan joukkoon jatkoon ja vaihtokoiraksi tuli isovillakoira. Rotu ei ollut ennestään tuttu, eikä Siiri ei muistanut, että häntä pitäisi olla koko ajan ylhäällä, muuten esittäminen tosi hyvin. Liikkeet onnistuivat nappiin.

Lopulta sijoitus oli 5.-10. väliin, kun kokeneet junior handlerit pokkasivat palkintosijat. Todella hienosti meni ja jälleen Siiri oppi uutta villakoiran hihnan päässä!

Myös Tindra ja Gizmo kilpailivat tässä kisassa. Vielä tuli hieman virheitä pitkän kisatauon jälkeen, eikä menestystä nyt tullut. Mutta meno oli iloista ja sujuvaa, hyvää treeniä! Toivottavasti vietetään jatkossa yhteistä aikaa jh-kehien laidalla enemmänkin.

26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page