top of page
Etsi

Japsileiri 2019


Lähdimme Siirin kanssa viime perjantaina viikonlopuksi Sastamalaan japsileirille. Tänä vuonna en ollut itse leiristä päävastuussa, vaan sain ottaa rennommin. Koulutin näyttelyjuttuja ja annoin trimmausvinkkejä. Sunnuntaina kokeilin vähän rally-tokoa ja tokoa. Siiri sai treenata koko viikonlopun .


Meillä oli lainakoirat kasvattini Wanda ja Thelma mukana. Niiden kanssa ei olla harrastettu muita lajeja kuin näyttelyitä, mutta tosi hienosti sujui myös nosework, rally-toko ja toko. Erityisesti nose oli Wandan juttu ja Thelma intoutui agilitystä. Rally-tokossa molemmat seurasivat myös hienosti ja pirteästi. Oikein toimivia harrastuskoiria molemmat! Kiitos lainasta Katariina, Timo ja Emmi!


Majoituimme samaan huoneeseen Tinan, Tindran ja Tildan kanssa. Heillä oli Gizmo ja Winna mukanaan. Voisi todeta, että vauhtia ei puuttunut! Tytöillä oli superkivaa touhuta yhdessä ja me äiditkin saimme rauhoittua rupattelemaan viimeistään yön tunteina. Ihanaa! Koiratkin tulivat oikein hyvin juttuun. Kiitos loistoseurasta kämppiksille!


Muutenkin leirin tunnelma oli jälleen oikein lämmin. Ympärillä oli iloisia ja tyytyväisiä ihmisiä sekä koiria. Treenitauoilla ja lenkeillä vaihdettiin vinkkejä, puhuttiin koirista, rodusta, harrastamisesta. Kaikesta. Oli ihanan rentouttavaa irroittautua arjesta pariksi

! Jenny ja Tina pitivät loistavia treenejä, ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. Kaikki toimi ongelmitta. Suuri kiitos Jennylle ja koko hänen perheelleen! Talkootyönä näitä järjestetään, arvostan suuresti.


Alla muutamia kuvia, joista tunnelma välittynee. Ensi vuoden leirin järjestäjä, paikka ja aika ovat avoinna. Toivotaan, että pääsemme ensi kesänäkin viettämään hauskaa koiraviikonloppua japsiväen kanssa!47 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page